Skip to main content
  • 15.03.2022.

Mramor u Hali s novim Void ozvučenjem i groovy house mjuzom

Klupska večer Mramor (izvorno MRBL) vraća se u Zagreb drugim izdanjem ove subote, 19. ožujka.

Piše: 


Nakon kratke zimske stanke Mramor će u zagrebačkoj Hali donijeti veseli groovy house party. Prostor će biti opremljen novim ozvučenjem Void Acoustics, a za pultom su Yoshitaca iz Japana, Jonas Sella iz Francuske, te domaći predstavnici Mate Čeko i M.I.L.E.


Foto Julien Duval

Tulum kreće u 16h i traje punih 8 sati

Svi koji dođu na Mramor između 16 i 18h ulaze besplatno

FB Event: Mramor

YOSHITACA
U srednjim tinejdžerskim godinama, pod utjecajem ulične kulture, također se usmjerio na glazbu. Nekoliko godina kasnije, susreo se s house i techno scenom u klubovima u Tokiju i započeo je svoju DJ karijeru nedugo nakon skupljanja ploča. Yoshitaca je nevjerojatni talent za DJ pultom koji je deset godina radio u Tokyu i bio rezident popodnevnih partya u kultnom Wombu, a potom se preselio u Berlin.


Nakon preseljenja u Berlin, njegov raspon aktivnosti se proširio i dobio priliku nastupati u klubovima Club der Visionäre (BE), Tresor (BE), Watergate (BE), Hoppetosse (BE), Closer (IEV), The Panther Room (NY), Corvin Club (BUD) i na drugim lokacijama u Francuskoj, Londonu, Moskvi, Odessi, Istanbulu, Ženevi, Milanu itd. Počevši od njegovog EP-a “Thoughts or Feelings” stvara vlastite glazbene ideje temeljene na jedinstvenom pogledu na house glazbu.

Njegovi zvukovi su jedinstveni i najbolje su predstavljeni na vlastitom labelu Phoniku osnovanom 2018. kao i na nebrojenim drugim izdavačkim kućama kao što su Metroline Limited, SilverNetwork, Nite Recording itd. Očekujte da će puštati deep house i groovy.

JONAS SELLA
Dolazi iz Francuske kako bi zagrijao plesni podij, MRBL prijatelj i pokretač publike s nebrojenim izdanjima velikih izdavačkih kuća. Nakon što je godinama proveo svirajući po gramofonima njegov stil seže od minimal housea do jazzy techna. Kratka glazbena karijera već ga je dovela u nekoliko klubova i festivala. Njegova brojna izdanja najbolje su predstavljena na jednoj od najboljih minimal izdavača MINIBAR koju vodi francuski techno guru Cabanne. Još jedna etiketa koju treba spomenuti je njegova pjesma na VA izdanju na Nervmusic Denisa Kaznacheeva, drugi izvođači na tom izdanju su Ark, Rhadoo i mnogi drugi.

sea star mobile
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2