Skip to main content
  • 27.07.2023.

Najpoznatija tvrđava Herceg Novog ponovno postaje plesni podij uz ChooseVision

Crnogorska elektronička organizacija nedavno je “probudila” kultnu tvrđavu u Herceg Novom

Piše: 

Nakon što su početkom mjeseca Choose Vision doveli John Digweeda i Guy J-a u Herceg Novi, krajem mjeseca dovode nova dva renomirana elektronička imena.

Vikend ispred nas, 28. i 29. srpnja u Herceg Novom rezerviran je za novi plesnjak na srednjovjekovnoj tvrđavi Forte Mare. Najpoznatija tvrđava Herceg Novog ugostiti će Darrena Emersona i Marca Romboyja te podršku koju čine Bvoice, RP3D, P.S., Delys i 60. APRIL.

Darren Emerson je renomirani DJ, producent, promotor i vlasnik etikete koji se nalazi u samom srcu industrije više od 30 godina. Karijeru engleskog techno inovatora uvelike je obilježila uspješna epizoda u elektroničkoj grupi Underworld s kojom je svirao 10 godina i stvorio bezvremenski hit “Born Slippy”.

Marc Romboy je njemački DJ, glazbenik i skladatelj koji je tijekom posljednja dva desetljeća postao sinonim za soulful elektroničke žanrove s kojima je osvojio plesne podije. Svojim kompozitorskim umijećem profilirao se kao specijalist za elektroničke albume, a dok se nalazi za DJ pultom stavlja naglasak na istinske glazbene priče koje stavljaju plesače u središnje radnje.

 

Petak u Herceg Novom je rezerviran za Darrena Emersona te Bvoicea, Deleysa i P.S.-a, dok u subotu sviraju Marc Romboy, 60. APRIL iza kojeg se krije BeGood B2B Stefan Bulatović te RP3D.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Fixr.co.

FB EVENT: ChooseVision w/ DARREN EMERSON & MARC ROMBOY

brejcha 2
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.