Skip to main content
  • lopov
  • 5.01.2013.

Najveći grijeh: ukrasti opremu DJ-u

U protekloj godini najviše su medijske prašine dizala protjerivanja DJ-eva s stagea i prekidanja njihovih nastupa, ove ćemo se godine izgleda dosta susretati s krađom laptopa, USB-ova, slušalica i druge opreme koja pripada DJ-evima.

Naslovna foto

lopov

Nakon što je Eats Everything opljačkan na dodjeli nagrada Best of British Awards, gdje su mu ukradene 3 USB-a s 140 GB glazbe i slušalice, Avicii je ponovno u našim današnjim vijestima jer su mu jučer ukrali laptop s osam potpuno novih stvari koje nije spremio nigdje drugo.

laptop dj

Danas smo objavili njegov natječaj za sve koji žele sudjelovati u stvaranju novog singla, a kako se čini trebat će mu itekako vaša pomoć s obzirom da je njegova inspiracija i novi materijal otišao zajedno s laptopom. Nekad su se krale ploče, danas su to prijenosna računala.

Što je najgore od svega, poznato je tko je ukrao Aviciijev laptop; „Vidi se na nadzornim kamerama tko je kradljivac, ali ta osoba ne želi priznati i vratiti mi opremu. This is so fn annoying" – požalio se Avicii na svom Twitteru.

S obzirom da je kradljivac prepoznat na nadzornim snimkama, nadamo se da će policija pomoći Aviciiju da dođe do svog instrumenta.

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk