Skip to main content
  • alt
  • 4.04.2015.

Najvruće ime europske tech house scene – Okain premijerno u Zagrebu!

Tko, što, gdje, kako, kada i zašto? Okain, Felver i Malesh, deep house i tech house, Secession večer, DEPO klub, plesno i sretno, 17. travnja, zato jer živiš samo jednom i zaslužuješ dobru glazbu.

 
E sada kad imaš kosti činjenica da ih malo umesimo. Iako se čini da je relativno svježi dašak zraka na tech house sceni, francuski DJ i producent već 15 godina religiozno sakuplja i producira glazbu. Odrastao u gradu koji se prostire podno Eiffelovog tornja, plimni val techna i housea usisao ga je zvučnom linijom suzemljaka Laurenta Garniera.

alt

 
Prva rezidencija na ulicama po kojima je lutao kao klinac došla je još u sredjnoj školi. 2007 je izletila prva samostalna produkcija nakon čega su uslijedila izdanja na respektabilnim labelima poput Tsuba, Bpitch Control, Cadenza, Quartz, Truesoul i UponYou, a vrti pod raznolikim aliasima uključujući i ime s osobne, Samuel Thalmann, zatim Lazar ili Handycraft. 
 
Ovaj vrući novi izvozni proizvod francuskog tech housea mogli ste zateći iza pulteva u Fabricu, Rex Clubu, Watergateu ili pak na amsterdamskom Awakeningsu. Malesh je, iznimno uzbuđen što će za pult stati s jednim od svojih favorita, s nama podijelio nekoliko misli:
 
“Nema tog mog seta koji je prošao bez barem jedne njegove trake… meni možda najdraže i najčešće “korišteno” tech ime, a vjerujem i većini DJ-eva sličnog profila. Teško je naći uopće ijednu njegovu lošiju produkciju. Iznimno funkcionalne i estetski kvalitetne trake, aranžmanski i estetski bliske onome što se izvorno nazivalo tech house, uostalom, kao i cijela francuska škola navedenog žanra. Njegove trake su tajni as iz rukava za svakog underground DJ-a, reklo bi se “a DJ’s DJ”

alt

 
“Iznimno aktualno ime i sretan sam što će premijeru na ovim prostorima imati upravo na Secession večeri. Aktualne stvari uglavnom možemo čuti isključivo ljeti na velikim festivalima, a Secession to mijenja, stoga mi je zaista drago što smo uspjeli dovesti dotičnog gospodina”
 
Pretprodaja za ovaj događaj će biti limitirana i vremenski ograničena do 10.04., a svoje ulaznice zgrabite na Entriju.
 
Pa dok nestrpljivo čekamo da ovaj petak dopuže s horizonta evo jedna runda za zagrijavanje! Enjoy!
{youtube}UDNAPU4rloM{/youtube}
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2