Skip to main content
  • 26.07.2019.

Nakon dvije godine pauze vraća se Stereotip i zatvara ljeto u Zagrebu

Bio je to studeni 2014. kada je prvi Stereotip održan u zagrebačkom Kinu Mosor ispunivši jedno nedjeljno poslijepodne i večer plesom i dobrom glazbom.

Piše: 


Zabava bi počela u 17h poslijepodne, a završavala u 2 ujutro čime je hrvatska publika odvedena u novu dimenziju clubbinga. Izad projekta stoji Felver koji je jedan od pokretača kultnog Stereo Studia. Stereotip sa Felverom i Dixonom i gostima od tada do lipnja 2017. održao se 6 puta, na različitim mjestima (Kino Mosor, Tucman, Novinarski dom, jedan Stereotip održan je i u Beogradu, Muzej za umjetnost i obrt Zagreb, Lauba).

Posljednje održani 21. lipnja 2017. izašao je iz svojih formata i nije se održao u nedjelju popodne jer je kao gost najavljen Solomun. Party je održan u srijedu navečer, a prepuna Lauba na publiku je ostavila dvojaka mišljenja. Najviše se prigovaralo na lošu ventilaciju, visoku temperaturu koju je stvorila masa od par tisuća plesača na podiju, i to što se u Hrvatskoj često prodaje puno veći broj ulaznica od samog kapaciteta prostora.

Najduži ples u najtoplijem ambijentu na najmasovnijem Stereotipu

No, uz sve te minuse sa zadnjeg eventa, možda je ova stanka dobro došla svima da se odmore i upregnu novu energiju u Stereotip koji je i dalje event novog formata sa sjajnom postavom u produkciji pa se nadamo da će na novoj lokaciji 14. rujna ponovno zaljuljati ljubitelje dobre glazbe i sve ono loše pretvoriti u dobro. Koliko znamo na eventu bi zasigurno trebali vrtiti tate projekta Dixon i Felver, a hoće li biti gostiju još uvijek ostaje nepoznanica. Pogledajte teaser i maštajte o lokaciji.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Stereotip (@stereotip.stereotip)

sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2