Skip to main content

Shabby Kicks Connection debitira u riječkoj Crkvi s britanskim d’n’b duom ZeroZero

Riječki drum ’n’ bass kolektiv po prvi put testira soundsystem kluba Crkva

Piše: 

Kolektiv Shabby Kicks Connection odlučili su vratiti drum ‘n’ bass zvuk u Rijeku. Serijom partyja na raznim lokacijama probudili su bass kulturu na Kvarneru. Potvrda dobrog rada dolazi sa sljedećim eventom, kada napokon preuzimaju pult kultne Crkve.

U petak, 11. studenog u Rijeku stiže britanski drum ‘n’ bass duo ZeroZero, a s njima će pozornicu podijeliti svi članovi Shabby Kicks Connection kolektiva – Boogie, Introvert, Raul B i RawFlip.

Iza ZeroZero stoje Jesse i Sam koji su se prije devet godina krenuli za zajedničkim radom, a sad žive na relaciji Bristol Beč. Njihove trake objavljene su na važnim drum ‘n’ bass etiketama kao što su Ram, CIA, Dispatch i Sofa Sound, a svoje mjesto su našle i u setovima velikana kao i u radijskom eteru. Andy C, Noisia, DJ Hype, Rene Lavice, Fabio & Grooverider su samo neki od d’n’b izvođača koji su podržali produkcijske uratke ZeroZeroa.

Shabby Kicks Connectionje drum & bass kolektiv iz Rijeke osnovan 2018. s idejom održavanja i širenja bass kulture u Hrvatskoj. Kolektiv predstavljaju Boogie, Introvert, Raul B i RawFlip čiji zvuk možemo upoznati kroz njihov debitantski EP “Concept 01”.

Ulaznica je 40 kn do ponoći, 50 kn poslije.

FB Event

sonus 1
Vezani članci
Defected nastavlja s iznenađenjima povodom svog 25. rođendana.
john digweed 1
Defected nastavlja s iznenađenjima povodom svog 25. rođendana.
sonus 2