Skip to main content
  • 9.11.2022.

Shabby Kicks Connection debitira u riječkoj Crkvi s britanskim d’n’b duom ZeroZero

Riječki drum ’n’ bass kolektiv po prvi put testira soundsystem kluba Crkva

Piše: 

Kolektiv Shabby Kicks Connection odlučili su vratiti drum ‘n’ bass zvuk u Rijeku. Serijom partyja na raznim lokacijama probudili su bass kulturu na Kvarneru. Potvrda dobrog rada dolazi sa sljedećim eventom, kada napokon preuzimaju pult kultne Crkve.

U petak, 11. studenog u Rijeku stiže britanski drum ‘n’ bass duo ZeroZero, a s njima će pozornicu podijeliti svi članovi Shabby Kicks Connection kolektiva – Boogie, Introvert, Raul B i RawFlip.

Iza ZeroZero stoje Jesse i Sam koji su se prije devet godina krenuli za zajedničkim radom, a sad žive na relaciji Bristol Beč. Njihove trake objavljene su na važnim drum ‘n’ bass etiketama kao što su Ram, CIA, Dispatch i Sofa Sound, a svoje mjesto su našle i u setovima velikana kao i u radijskom eteru. Andy C, Noisia, DJ Hype, Rene Lavice, Fabio & Grooverider su samo neki od d’n’b izvođača koji su podržali produkcijske uratke ZeroZeroa.

Shabby Kicks Connectionje drum & bass kolektiv iz Rijeke osnovan 2018. s idejom održavanja i širenja bass kulture u Hrvatskoj. Kolektiv predstavljaju Boogie, Introvert, Raul B i RawFlip čiji zvuk možemo upoznati kroz njihov debitantski EP “Concept 01”.

Ulaznica je 40 kn do ponoći, 50 kn poslije.

FB Event

sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk