Skip to main content
  • 3.04.2024.

Napuljski pionir novog zvuka Pellegrino donosi mediteranski fusion ovog petka u Peti Kupe

Talijanski majstor kombiniranja glazbenih utjecaja nastupit će uživo sa svojim projektom Zodyaco, ali i kao DJ.

Piše: 

More, kosmos i zvjezdano nebo nad Vezuvom kao sastojci kolektivne katarze sublimirane u ritualu plesa. Takvo nadahnuće crpi Pellegrino, producent, DJ i tekstopisac, čovjek iza napuljske etikete Early Sounds. Ovaj pionir novog zvuka, koji spaja različite glazbene žanrove i atmosfere funka, disca te italo, napolitanske i jazz vibre, stiže u petak 5. travnja u Peti Kupe.

Već na debitantskom albumu 2016. Pellegrino eksperimentira sa zvukovima između disca i afro psihodelike, ali i s obradama kultnih talijanskih pjesama. Svojim live projektom Zodyaco od 2018. stvara ravnotežu svih svojih glazbenih utjecaja na tragu talijanske tradicije disca, jazz-funka, egzotičnog fusiona i mediteranskog misticizma.

Pellegrina je nemoguće etiketirati, jer stalno razvija zvuk tražeći bit mediteranske estetike, kroz zavodljive udaračke ritmove i heterogene glazbene utjecaje koji karakteriziraju njegove eklektične nastupe.

U Petom Kupeu će u petak Pellegrino & Zodyaco nastupiti u live izdanju, a potom će nas Pellegrino počastiti i DJ setom. U cjelonoćnom eventu, u suradnji s Velvet Festivalom, pratit će ga i DJ-evi: Paloma, Pepi Jogarde i Antonio Zuza.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Pellegrino & Zodyaco (live & DJ set)

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2