Skip to main content
  • hercules and love affair
  • 8.06.2012.

New Order žele domaću juhu, Gossip brdo alkohola

Kad su u pitanju zahtjevi zvijezda koji nastupaju na regionalnim festivalima ponekad organizatore zaboli glava od neuobičajenih prohtjeva.

Piše: 

Naslovna foto

Hercules and Love Affair

Tako se EXIT festival mora potruditi za Erykah Badu, koja je vegetarijanka naći specifične namirnice koje ne sadrže mlijeko, meso, plodova mora, pa u njenu omiljenu hranu spadaju različite vrste luka, grah, špinat, soja, zrelo voće i povrće. Dok se na njenoj listi nigdje ne spominje alkohol, članovi sastava Gossip na svoju su listu stavili cijeli niz alkoholnih pića, piva, energetskih pića, cigareta, te nakon svega vitamin C da uspiju doći sebi nakon što ispiju cijelu tu listu.

Guns N' Roses u skladu sa svojim zvijezdanim i dalje drže određenog standarda pa im je potrebno 252 ručnika, kiropraktičar i maserka, fini toaletni papir, posebna prostorija za vježbanje, kao i četiri medicinske boce sa kisikom. S obzirom da se Gunsi vole pred nastup opustiti uz prigodnu atmosferu, Axl i ekipa su za beckstage zatražili crne zavjese, crne stolnjake, kao i po osamnaest crvenih i bjelih ruža.

Hercules and Love Affair su vrlo umjereniji pa im je potreban ne previše skup šampon, regenerator i gel za tuširanje, kao i 6 crnih pari čarapa. S obzirom da namjeravaju ostati na festivalu zatražili su i šaku tokena, 6 limeta, 6 limuna, svježu mentu i šejker. Oni će u masi biti prepoznatljivi po svojim koktelima.

Izvor: happynovisad.com

brejcha 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2