Skip to main content
  • alt
  • 20.12.2013.

Nina Kraviz je kuja

Setha Troxlera bije glas da je bez dlake na jeziku, a u nedavnome razgovoru za Thump potvrdio je još jednom da mu opis itekako pristaje.

 
Naime, u razgovoru, u kojem je Troxler rekapitulirao godinu na izmaku, Troxler je Ninu Kraviz nazvao kujom zbog načina na koji se ponašala spam njega u trima zgodama. 
 
“Nikad nisam puno razmišljao o Nini”, otkriva Troxler referirajući se pritom na svoje izrugivanje/poigravanje sada već legendarne scene Nine Kraviz u kadi u filmu Resident Advisora. Ne sviđamo se jedno drugome. Ona je pomalo kuja. Primjerice, bilo je situacija gdje bi me podosta iznervirala jer je kuja. Jednom smo svirali zajedno na festivalu u Francuskoj i pokušao sam joj pomoću položiti CDJeve za njen set dok sam ja još puštao. Htio sam ukopčati RCA u njen  CDJ i ona je – kunem se Bogom – rekla da ona takve stvari ne radi. Rekao sam, koji vrag, ne možeš ukopčati RCA u CDJ? Ti si DJ! Pokušavam ti pomoći! Drugi put  mi je skakutala iza leđa dok sam svirao i rekao sam joj neka odj*** jer pokušavam svirati, a ona me uznemiruje. Nakon toga bila je poprilično ljuta na me.”
 
“I treći put, svirao sam na svome partyju u Miamiju. Bili smo vani s mnoštvom naših kolega i, znate, ja nisam seronja te sam se otišao rukovati i pozdraviti se s njom. A ona na to da se ne treba rukovati s klaunovima kao što sam ja. NIsam joj ostao dužan te sam joj rekao da je jeb*** pi***!” Ukoliko vas zanima o čemu je još osim o Nini govorio Troxler, razgovor u cijelosti pročitajte ovdje.
 
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2