Skip to main content
  • 10.04.2022.

Nina Kraviz nastupila u Beogradu na No Sleep festivalu

Exit je održao proljetno izdanje No Sleep festivala 8. i 9. travnja u Beogradu

Piše: 


Prvog dana nastupila je i Nina Kraviz, a u nastavku možete vidjeti dio njenog seta, kao i od Agents of Time. Headlineri su puštali na lokaciji hangar Matrez u Luci Beograd, a ostatak programa koji je uključivao osim elektronike i hip-hop i trap održao se u kultnom beogradskom klubu Drugstore, halfu, Dotu, 20/44, Ben Akibi i Silosima Beograd.

Osim spomenutih izvođača na festivalu su još nastupili Stephan Bodzin Live, DJ Bone, Sebastien Leger, DJ Tennis, Tijana T, Kristijan Molnar, Dejan Milićević i drugi. Održana je i konferencija #NoSleepConference na lokaciji Marsh Open Space koju su obilježile teme mentalnog zdravlja, NFT-a i Metaverse, „cancel“ kulture, novih trendova u suvremenoj glazbi i festivalskoj budućnosti nakon pandemije.

EXIT the Metaverse tribina na kojoj je bilo riječi o budućnosti kreativnih industrija u virtualnom prostoru i Exitovoj predstojećoj NFT kolekciji, dok je subotnju radionicu vodio legendarni detroitski DJ Bone otkrivši tajne DJ-inga iz svoje gotovo trideset godina duge karijere.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2