Skip to main content

Nina Kraviz postala prvi DJ koji je stao za pult lokacije vidljive sa Mjeseca

Nina Kraviz u vlastitu knjižicu odrađenih gigova nedavno je upisala najimpresivniju lokaciju. Njezin brutalni set u kojemu nema žanrovskih ograničenja mogao se vidjeti čak i sa Mjeseca.

Piše: 

Nije da ju je netko sa samog Mjeseca i gledao u još jednoj prilici da pokaže zašto je toliko dominatna u svijetu underground scene. Ali Nina Kraviz zasvirala je na Kineskom Zidu. Građevina koja se prostire na više od 8 kilometara, stara je preko 5000 godina, a tokom svibnja bila je poprište The Great Wall Festivala. Najjači kineski kolektiv Boom organizira razna događanja elektroničke glazbe, a specifični su po tome što ih rade upravo na unikatnim i atipičnim lokacijama. Događaj sa Ninom je bio limitiran na samo 30 osoba, techno kraljica kaže da si je za ovu priliku postavila cilj "stvoriti malo psihodelične, mistične vibracije". Postala je prvi internacionalni DJ koji je službeno zasvirao na Kineskom Zidu.

Sibirska kraljica Nina dobila je zadatak isporučiti sebi svojstven techno set u sunrise izdanju, a kako je sve izgledalo na licu mjesta, pogledajte u kratkom isječku.

Samo festivalu na Kineskom Zidu prisustvovao je i jedan Hrvat, točnije Šibenčanin J.J. koji je za ŠibenikIN portal izjavio: "Osjetio sam mir i sreću na tom spoju modernog i drevnog", gdje se može pročitati i nešto više o samo posjeti i doživalju festivala.
 

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop