Skip to main content
  • 29.09.2023.

Nova traka Riječanina Phytera -Rave Till We Die- osvaja festivalske pozornice

Novi produkcijski uratci riječkog DJ-a producenta nižu uspjehe

Piše: 


Riječki DJ i producent Leonard Klemen poznatiji kao Phyter objavio je novu traku “Rave Till We Die” na Wicked Waves etiketi. “Rave Till We Die” je objavljena u sklopu Wicked Wavesove kompilacije osam trak različitih umjetnika “Industrial Techno, Vol. 19”.

Kompilacija donosi produkcijske uratke DJ-eva i producenata poput H! DUDE-a, Luix Spectruma, Hard Drumsa, MVNTUS-a, The Underprojecta, OLIMAC7-a, Paolo Dolda, Eric Jamesa i našeg Phytera.

Rave Till We Die” je hard techno traka koja donosi nostalgični osjećaj 90-ih godina kroz nešto više od 6 minuta trajanja na snažnih 155 BPM-ova. Traka je dobila podršku drugih kolega sa scene, a jedan od najtraženijih hard techno DJ-eva današnjice Nico Moreno ju je zavrtio na Rheingrün Open Air festivalu pred više tisuća partijanera.

https://www.tiktok.com/@nicomoreno_music/video/7280952549807492384 (embeedaj)

U studiju riječkog DJ-a i producenta se radi punom parom, nakon uspješnog izdanja na Wicked Wavesu, Phyter je izdao novi uradak “Non Stop Raving” na izdavačkoj kući Chlore ukrajinskog DJ-a Spartaquea.

Non Stop Raving” donosi uzbudljivo putovanje kroz čari hard techno zvuka, inspiriranog hard žanrovima poput hardstylea i hardcorea. U svega nekoliko dana od izlaska, traka se strmovito penje Beatportovom Hard Techno Top 100 ljestvicom.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
schulz mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2