Skip to main content
  • zarkoff
  • 6.09.2012.

Novi album sisačkog princa tame

Treći album sisačkog glazbenika Zarkoffa „Departed“ spreman je za predstavljanje široj javnosti u renoviranom klubu Sirup i uz podršku  energične Popsimonove te eklektičnog LE Chocolat Noira.

Naslovna foto

Zarkoff

Novi album sisačkog glazbenika Zarkoffa "Departed" predstaviti će se široj javnosti u petak 14. rujna u upravo renoviranom klubu Sirup.

Departed predstavlja i određeni glazbenikov pomak od mračnog industrijskog zvuka ka toplijim i mekšim, pop melodijama – da, popularno zvani princ Zarkoff novim se albumom predao romantici. No, poklonici njegovog prijašnjeg, tvrđeg zvuka ne trebaju se bojati – romantika je ta sigurno ušuškana u raskošno producirani električni zvuk. Nakon prijašnjih izdanja za diskografske kuće Home Made, Adriatiko i Black Leather, Departed je 'uradi sam' izdanje nastalo u studijima Berlina, Haaga i Siska. Sastoji se od sedam novih pjesama koje se u cijelosti mogu poslušati u nastavku. Autor naslovnice albuma je dizajner Zoran Stojaković.

{soundcloud}https://soundcloud.com/zarkoff{/soundcloud}

Predstavljanje albuma podržati će nastupi Zarkoffovih kolega po zvuku i glazbenih suradnika: Popsimonove i Le Chocolat Noira.

Popsimonova će nastupiti live i predstaviti dio novog repertoara obzirom da je 2012. godina za ovu temperamentnu i električnu autoricu protekla plodno i burno uz mnogobrojne nastupe po južnoameričkim, berlinskim, antwerpenskim, haaškim, ali i zagrebačkim klubovima. Prilika je prava poslušati njene nove pjesme kojima, kao i Zarkoff, najavljuje pomak ka malo mekšem i melodičnijem zvuku. Nakon nedavnog izdanja kojeg je radila sa Zarkoffom (Volontary Work Camp), u pripremi je i novi album tako da posjetitelje Sirupa očekuje i jedna porcija ovog ekstravagantnog dueta. Le Chocolat Noir Zarkoffov je kolega iz glazbenog projekta Florence Foster Fan Club koji će u nas u petak rasplesati dobro promiješanim izborom uzbudljivog disca, new wavea i mračnijeg popa. Svi ste pozvani!

{soundcloud}https://soundcloud.com/popsimonova/volontary-work-camp{/soundcloud}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk