Skip to main content
  • Bonobo
  • 27.01.2013.

Novi album za Bonobo!

Prošlo je 3 godine od Black Sands LP-a za Bonobo, kojim je ovaj učvrstio svoju poziciju umjetnika koji uvijek gura granice, te izbacuje organske elektronske zvukove, a sada je najavio novo izdanje koje ćemo imati prilike čuti na ljeto u Tisnom.

Piše: 

Naslovna foto

bonobo

Bonobo (pravim imenom Simon Green) je najavljen kao jedan od headlinera ovogodišnjeg Soundwave festivala u Tisnom, na kojem ćemo, vjerujemo, imati prilike poslušati The North Borders, najavljeno novo izdanje za etiketu Ninja Tune.
{youtube}cEfMAjC2Uxk{/youtube}

Album bi trebao izaći 1. travnja, a Ninja Tune su napravili odličnu akciju, gdje su tiskali 250 12” vinila s neimenovanom trakom s albuma,  kojih će sakriti po prodavaonicama ploča diljem svijeta u tjednima koji prethode samom izdavanju albuma. Svaka će ploča sadržavati i jedinstveni kod kojim ćete preko Bonobove stranice moći osvojiti specijalnu nagradu, zasad neimenovanu.

alt

S nadolazećeg albuma možemo već sad poslušati novi singl ‘Cirrus‘, a kako zvuči cijeli album i nastup poslušat ćemo od 19.-21. srpnja u Tisnom na Soundwave 5 festivalu.
{youtube}WF34N4gJAKE{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk