Skip to main content
  • Steve Angello
  • 7.01.2016.

Novi EDM serijal u rukama mafije!

Po raspadu golemog EDM trojca SHM-a koji je razorio djevojačke snove podno bina, bivši mafijaši su krenuli svojim odvojenim putevima. No Steve Angello je čini se za razliku od dva sumafijaša svoje mjesto pronašao iza malih ekrana.

Naslovna foto

Steve Angello
 
U rujnu prethodne godine već je najavljeno kako je odabran za izvršnog glazbenog producenta za novi show na CW TV Network naziva The Drop. Ali čini se da mu se okus mašinerije iza stvaranja TV programa poprilično sviđa jer ćemo ga uskoro moći loviti u novoj ulozi izvršnog producenta za svježi serijal koji se bavi tematikom dance kulture. Show još nepoznata imena za premisu uzima život DJ-a kojeg će slijediti kroz nastupe i dogodovštine na pozadini elektronike i svakako će uključivati dosta Steveove vlastite glazbe, jer koji bi inače bio smisao da si izvršni producent.

 
Detalji su još oskudni poput odjeće djevojaka u narodnjačkim klubovima, a serijal aktivno traži bazu koja će ga emitirati kako bi dobio konačno zeleno svjetlo i započeo sa snimanjem. Primary Wave Entertainment pokretač je iza ove priče i paralelno radi i na pregovorima za film slične tematike koji bi EDM svijet prikazao kroz prizmu romana Sex, Drugs and The DJ nastao iz pera mafijaške supruge Isabel Adrian.
 
Kakav će biti? Pojam kojeg posjedujem je zanemariv. Korice knjiga su varljive pa jedino što možemo reći je da želimo uspjeh i nadamo se da će izbjegnuti fantastičnu kalvariju We Are Your Friends ostvarenja.
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk