Skip to main content
  • 15.12.2006.

Novogodišnji party uz Tuborg Loud & Clear

Imate dobru volju, dobre, vesele prijatelje i odlično raspoloženje? To je sve što Vam je i potrebno za Tuborg Loud and Clear novogodišnji party! Poslije niza uspješnih promotivnih partya ”Loud & Clear”, Tuborg organizira spektakularan doček Nove godine. Za dobar provod i kvalitetnu muziku u ”MAIN” room-u pobrinut će se Sonique, ženski moćnik za DJ pultom.

Piše: 

Pored nje nastupit će DJ Marcus James (Renaissance, UK)  i Dee Face kao domaća podrška. Za one koji žele biti u nešto manjem društvu u “FILTHY GORGEOUS” room-u će nastupiti Lady Kier, DJ Murray McKee, i DJ-evi Aćim i Pookie iz Srbije.

Da bi ova noć ostala u pamćenju svih posjetitelja, Tuborgov tim će se pobrinuti da scenografija ovog prostora bude atraktivna. Pripremili su dosta vizualnih iznenađenja. Događaj se odvija na lokaciji blizu centra Beograda – Posejdon (Staro sajmište). Program će početi oko 21h a trajat će do 06h nakon čega se organizira afterparty u Undergroundu.

Broj karata za doček Nove godine je ograničen, a cijena karte je 2100 din. One se mogu kupiti na pretprodajnim mestima: Ticketline-a, Bilet servisa kao i svim IPS-ovim prodavnicama širom Srbije, kao i njihovim online servisima: www.biletservis.co.yu i www.ticketline.co.yu

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2