Skip to main content
  • DJ Ogi
  • 15.12.2006.

Ogijev all nighter idući petak u Rijeci

22. prosinca u clubu Alter Ego održat će se peti po redu Ogijev all nighter, „Journey“, uz promociju posljednjih dvaju izdanja za etikete Submission (014) i Cardiac Arrest (005). Zasigurno je mnogima već jako dobro poznato kako je Ogi jedan od vodećih hard techno dj-a i producenata današnjice i predvodnik hard techno scene u državi.

Piše: 

Naslovna foto

DJ Ogi

Kao jedan od osnivača udruge za promicanje elektronske glazbe, Energetica Teama, u posljednjih je 10 godina pomogao pri afirmaciji mnogih mladih talentiranih dj-a s područja Rijeke i Istre. 

I sam suvlasnik izdavačke kuće, Beast Music, svoje je uratke objavljivao za poznate etikete kao što su Compressed, Submissions, Patterns, Cardiac Arrest, GAD X Cell, Arms, Giant and Dwarf, Weird, Northwest Dynamics, H.U.T., Holzplatten, Compound, što trenutno broji 30 izdanja na maxi vinilu te 6 izdanja na cd kompilacijama. Svojim je setovima izbombardirao mase na partyjima i ravevovima poput Love Paradea u Berlinu, Citadele, Apokalipse i Imperiuma u Brnu, MTV Valkana Beach Festivala 08 na Grobniku, Antistatica u Ostravi, Paradoga u Senici, u evropskim klubovima, Zoreks u Lliendi, Cazin i Tunel u Linzu, Ambasada Gavioli u Izoli, Fabrik u Ostravi, Suburbia u Udinama, Ostwerka u Augsbourgu, ExExtreme u Bratislavi, Lipa i k4 u Ljubljani te u hrvatskim klubovima Colosseum, The Best, Q-Vadis, Boogaloo, Tvornica, Monvi…

VJ performance by LYNO-LEUM + AIKO! (Synthesis; Eye-con.tv, Trieste, Italy). Fashion performance by studio Ooops Opatija.

sonus 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 2