Skip to main content
  • 26.02.2008.

Novosti od Kevin Saundersona

Godina 2008. za Kevin Saundersona krenula je iznenađujuće dobro. Do dana današnjeg dobio je priliku nastupati u najpopularnijim svjetskim klubovima pa je tako posjetio Loft u Barceloni, Fabric u Londonu, Smart Bar u Chicagu, Shadow Lounge u Miamiu, Session Club u Bukureštu, Flex u Beču i Fabrik u Madridu. 

Piše: 

U siječnju je njegova kompilacija Detroit Connection izdana lani za Umekov Explicit Muzik osvojila značajno priznanje, našla se među top 20 najboljih kompilacijskih izdanja za 2007.g. od strane M8 Magazina. Veliki uspjeh doživila su njegova izdanja Histroy Elevate 1, 2 i 3 za Planet E, a remix planetarno poznatog hita „Big Fun“ od Simian Mobile Disca nalazi se na trećoj poziciji Beatport Chart liste. Ove ga godine očekuju nastupi na većim festivalima pa već ima dogovorene nastupe na Fama Festival, Awakenings, Apokalypsa, Materia Viva Festival, Gatecrasher, Creamfields, Summer Spirit..itd.

Kevin Saunderson trenutno radi u studiju surađujući s imenima poput Carl Craiga, Claude Von Strokea, Loco Dicea, Joris Voorna, Samuel L. Sessiona, Simian Mobile Disco, Luciana, Jesse Rosea, Matthew Johnnsona i još mnogo njih. Dokaz je to kvalitete ovog umjetnika koji već desetljećima uspješno promovira elektroničku glazbu. Produkcije novog doba bit će nešto izvanredno, budući da će Kevin svoje umijeće spojiti s umijećem producenata moderne generacije pritom radeći na novom i svježem zvuku.

sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk