Skip to main content
  • 15.12.2006.

Zombi partijaneri simulirali oružje za masovno uništenje

Sedam američkih “zombi partijanera” koji su proveli tri dana u zatvoru optuženo je od strane policije grada Minneapolisa za, kako su naveli, “simulacije oružja za masovno uništenje”. Naime, oni su na uglu jedne ulice spojili glazbene uređaje te plesali što se nije svidjelo lokalnoj policiji.

Piše: 

S obzirom da današnja tehnologija zna nekad zastrašiti svojim futurističkim izgledom policija je u optužbi navela kako su “zombi partijaneri” imali namjeru navesti ljude na pomisao kako se radi o “oružju za masovno uništenje”. Trojica mladih Amerikanaca su odgovorila na ovu tužbu svojom tužbom u kojoj su optužili policiju za kršenje njihovih prava. Našminkani zombiji puni ljubavi u tužbi su naveli kako se jedan policajac prilikom privođenja ponašao drsko te psovao i galamio kako ga ne zanimaju konstitucionalna prava zombija te kako će ih naučiti lekciju.

“Glazbena oprema ničim ne podsjeća na oružje za masovno uništenje i njegova svrha i upotreba se jasno mogla vidjeti”, navodi se u protutužbi kojom se zahtjeva odšteta od 50.000 dolara. Ovaj slučaj je došao kao šlag na kraju užasne godine za tamošnju underground dance sektu koja je u ožujku bila žrtva psiho-ubojice koji je ubio šestero partijanera u Seattleu prije nego je sebi uzeo život.

“Uvijek ih je puno i nikad ne staju, ponašaju se nenormalno, imaju grupni seks. Ovo hippy sranje mora stati”, napisao je psiho-ubojica u oproštajnoj poruci koju su našli mjesecima nakon samog događaja. “Moram poduzeti nešto. Ovi ljudi sjebaju svijet”, zaključio je on u svojoj oproštajnoj poruci. Što drugo reći za kraj nego: To vam je prelijepi život u prelijepoj Americi!

Napisao: Viktor Marina

soul gravity desktop
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.