Skip to main content
  • 17.03.2024.

Foto: Impresivni hotel Zonar pokazao se kao vrhunska destinacija za partye

Hotel Zonar inspiriran urbanim stilom života otvorio je vrata za ljubitelje elektronske glazbene kulture

Piše: 

Naslovna foto

Dino Ninković

Prošlog vikenda za Dan žena upriličen je BSH party, a za pultom su bile Dea Tosh, Elena Mikac i Kali. Više stotina posjetitelja uživalo je u urbanom dojmu koji je dao prostor inspiriran Downtown athletic klubom u New Yorku.

House i techno glazba izvrsno su se uklopili u prostor koji je noću staklenim stijenama bio otvoren prema ulici i odavao dojam da plešemo u nekoj od svjetskih metropola. Tri vrhunske glazbenice potvrdile su da ženska regionalna DJ scena itekako ima razloga za zadovoljstvo. Kroz povijest DJ-ice su ovoj grani glazbene industrije donijele mnogo promjena i osvježenja, a ovaj Dan žena pokazao je kako ista ima i svijetlu i veselu budućnost.

BSH glazbena događanja ove su godine bogatija nego ikad. Zagreb je u idućim mjesecima domaćin dva eventa na nesvakidašnjim lokacijama. Već 5. travnja plesat ćemo u starom putničkom terminalu Zračne Luke uz engleskog DJa i producenta East End Dubs, a 26. na Open Air spektaklu na Teniskom centru Maksimir koji je prošle godine također bio rasprodan. Na njemu će nastupiti engleska DJ zvijezda Chriss Stussy te Aney F., Marko Biočić, Yakka i Pablo Panda te Francescu.

Slijedi Gates of Agartha spektakl u Cave Romane od 7. do 9. lipnja. Ulaznice za sva buduća BSH događanja mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr

sonic desktop
paul 2 mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.