Skip to main content
  • alt
  • 21.01.2015.

One4One: bogojavljanja u techno verziji, Senno i Lupus

Bogojavljenje je jedan posebno čist trenutak. Onaj kada vrijeme stane i ostaneš usred kaosa miran dok sve oko tebe bijesni. U prisutnosti si nečeg većeg od sebe. 

 
Ova priča će se odviti u petak, 23. siječnja na flooru glazbenog utočišta u Savskoj 141.One4One te poziva na nešto novo. Za pult će stati slavonac Technopifany koji će vas oko 23 sata povesti u novu sferu postojanja, na višu razinu svijesti, zamotati vas u najbolji techno sve dok se zora ne odcakli na tračnicama tramvaja u Savskoj.

alt

 
Dan nakon, kada ekipa uhvati pokoji zzzz, iznova napuni bar, popije subotnju jutarnjo/podnevnu kavicu, i malo chilla u krevet-kauč maniri vraćamo se iznova na podij. Ovoga puta za pultom je ekipa koju ste mogli vidjeti parkirane iza mnogih zagrebačkih puleva, Senno se znao sparkati u DEPO dok je Lupus ručnu dizao u F-clubu. Procedura je ista. Zvučnici počinju urlati oko 11, Sunce, tračnice…

alt

 
Jedino što trebate ponijeti je dobra volja i plesne  cipelice jer upadate free, naravno u potpunosti zaogrnuti u  P.L.U.R. dresscode poznat i kao "obuci što god želiš, mi ne osuđujemo". Vidimo se na podiju nedaleko od duge vijugave rijeke dragi naši!
soul gravity desktop
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.