Skip to main content
  • alt
  • 21.01.2015.

Time Warp Mannheim: Villalobos, Vath, Hawtin, Cox, Garnier…

Vremensko izobličenje… minute, sati i dani rastegnuti i prekrasno deformirani fantastičnim elektroničkim setovima još jednom će zatresti njemačko tlo na uskrsnu nedjelju 5. travnja.

 
Plesno ludilo ovog 21. izdanja festivala nastavit će se sve do podneva narednog dana. Time Warp ne dopušta pad kvalitete i stoga bira headlinere u provjerenom modusu operandi kao i do sada kako bi pružio ultimativnu glazbenu katarzu.

alt

 
Tako će se na lineup za 2015. u epicentru koji je podnio porođajne boli festivala naći: Ricardo Villalobos, Sven Väth, Richie Hawtin, Magda, Carl Cox, Marco Carola, Laurent Garnier, Luciano, Loco Dice, Chris Liebing, Joseph Capriati i Pan-Pot, Rødhåd, tINI, Jamie Jones, Tale Of Us, Andhim, AKA AKA feat Thalstroem i Alle Farben. Seth Troxler naslonit će svoja leđa o ona The Martinez Brothersa, a u Mannheim dolazi i Dubfire sa svojim Hybrid live showom. 

alt

 
Mannheim je središte kružnice koja se sve više koncentrično širi u ostale zakutke plave, u eteru plutajuće, lopte koja pleše, pa smo tako prethodne godine mogli vidjeti prve satelitske izdanke festivala u SAD-u i Argentini, jednako tako na jednom kraku su raveali Nizozemci, a ekipa Time Warpa je ujedno puhala party trubice sa Svenom  Väthom i na proslavi polovice stoljeća na Zemlji. Potrefi li vas sreća pa krenete put Njemačke oko Uskrsa, stavite nešto keša sa strane jer znate gdje je mjesto za biti. Do tada za deteljnji lineup oko ovdje. Rave on!
 
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk