Skip to main content
  • 17.01.2024.

Otvorenje plesne godine u Petom Kupeu uz Iana Pooleyja, Felvera i Runyja

Novosadski DJ i producent predstavlja svoj projekt CMOK u Zagrebu na kojem gostuje omiljeni tandem na domaćoj plesnoj sceni.

Piše: 

Nakon brojnih uzbuđenja na kraju 2023., Peti Kupe otvara novu plesnu godinu ovog petka 19. siječnja, uz Runyja i njegov projekt CMOK kojeg predstavlja zagrebačkoj publici uz nastupe Iana Pooleyja i Felvera.

Svu svoju energiju Runy je uložio u istoimeni klub u rodnoj Crvenki, a uspjeh u maloj sredini pretočio je i u Novi Sad gdje vodi poznati i nagrađivani klub Tunnel u Petrovaradinskoj tvrđavi. Udomaćio se već i u Hrvatskoj gdje je stvorio zavidan krug poklonika, pa tako i u Petom Kupeu.

Za prvi CMOK Showcase odabrao je omiljena imena na domaćoj sceni u čijoj smo interakciji uživali nebrojeno puta. Nadaleko poznat kao DJ i producent, Ian Pooley u posljednje vrijeme ponovno žari i pali svjetskim plesnim podijima. Upravo ovih dana obilježio je 50. rođendan kojeg dolazi proslaviti i u Zagreb s ovdašnjim prijateljima. Niz svojih uspješnih projekata i nastupa nastavlja i Felver koji je godinu dočekao dojmljivom svirkom kraj šibenske katedrale.

Runy vjeruje kako DJ mora biti srčan, mora osjetiti ljude, približiti im muziku i izazvati dublje emocije. Sinergija ove trojice prijatelja i strastvenih poznavatelja muzike jamči upravo takav doživljaj i nezaboravan početak još jedne plesne godine.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Otvorenje plesne godine x CMOK Showcase w/ Ian Pooley, Felver, Runny

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk