Skip to main content
  • alt
  • 28.10.2014.

Partijaner pokušao vidjeti Garrixa pa satima zaglavio u ventilaciji

Što biste vi napravili da vidite nekoga od omiljenih izvođača uživo? Biste li izigravali Spidermana i penjali se po požarnim stubama koloseuma ili dočekali bezbožne sate u ventilacijskom otvoru?

 
Upravo to je učinio vancouverski partijaner koji je svim silama pokušao upasti na show Martina Garixa bez da odriješi kesu. Prvo je zaključio da bi bila sjajna ideja pokušati se popeti po požarnim stepenicama poprilično visokog zdanja koje jest Pacific Coliseum. 

alt

 
Nakon šo su njegov pokušaj opazili zaštitari policija ga je udaljila sa lokacije, ali gospodin nije želio prihvatiti ne kao odgovor i stručno je odvrnuo poklopac na ventilacijskom sustavu, očito procijenivši da je dovoljno velik. Ova procjena se pokazala poprilično krivom jer je momak željan zabave ostao satima zaglavljen u cijevi dok molbe ovoga, vjerujemo do tada već podobro pokočenog, gospodina, nije čuo zaposlenik Coliseuma koji je oko 2 ujutro krenuo kući. Pogledajte priču iz prve ruke.
 
Ime odvažnog vragolana policija nije otkrila ali napomenuli su kako je malo prestar da bi izvodio ovakve stvari. Kako god okrenete možda nije prisustvovao koncertu ali zasigurno ne može reći da nije imao avanturu. Možda nije ona koju je želio ali ipak avantura.
brejcha 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 2