Skip to main content
  • 31.10.2023.

Party vodič kroz najstrašniju noć u godini – Noć vještica 2023.

Iako je vikend tek gotov, nova prilika za izlazak je već tu. Večeras je Noć vještica, a srijeda je neradni dan. Donosimo pregled partyja najstrašnije noći u godini

Piše: 


ZAGREB

Future Scope priprema novi plesnjak u zagrebačkom Boogaloou gdje gostuje The YellowHeads. Uz španjolski duo sviraju – Mladen Tomić, Shipe, Neora b2b Toni Juranović i Lalita Kali. Dark Stuff Party priprema svoje Halloween izdanje u Dva Osam uz mračne elektroničke ritmove koje će služiti Stanac, Boki i Hadzy.

Večeras u zagrebačkoj galeriji Karas od 19h izložba Xenomode koju realizira Medium Movement kolektiv, a potom after u Mastersu uz line up Jaama x Slip, Viduka x Vazdaisti, Carnero x Fabian, Djburaz xBellen uz dress code: extraterrestrial realness

U Muzeju Katran, u Podmornici house klasike će servirati DJ Boris Motega b2b Bellboy. Nedaleko od Katrana, u Depo klubu se sprema “HALLOWEEN RAVE” u “Girls vs. Boys” izdanju gdje će se za pultom u b2b izdanju naći cure i dečki. Sviraju Marcela B2B Vedran, Katarina O’ Halloran B2B Keops, Teychee B2B Teo Harouda, Pusmus B2B Matan, Trick-C B2B Fabian Jakopetz.

 

VARAŽDIN

Techno Workout donosi svoj “Halloween Edition” uz Marka Nastića u Bard Varaždin. Za razgibavanje će se još pobrinuti Steel B2B Zlee, Looka, Bose i M.O.T.F.

 

OSIJEK

Koturaljke preuzimaju podrum kluba Exit u sastavu Minimalist, Shizzla, Ronin, dok će u Epicu puštati Sly, Flegma, Mexla, Sheepatz.

 

SLAVONSKI BROD

The Edge dovodi vukovarskog DJ-a Xenexa na “Halloween Techno Edition” gdje će ga dočekati podrška Karla M., Tom Prozaka i Ertaxa.

 

OPATIJA

Nedavno otvoreni klub Drago će biti domaćin “Muerto Loco” plesnjaka, a za glazbu će se pobrinuti Alwoox i Antonie Randop.

 

ZADAR

Selected Croatia priprema “Selected: Halloween” u Operi uz lokalne DJ-eve – Troxy, Adam P i Lumix.

 

ŠIBENIK

RatCat Tunel će plesati uz DJ Jocka i Mozera.

 

SPLIT

Na splitskim Bačvicama u klubu Otium gostuje zagrebački DJ MIMI, uz kojeg sviraju Miro i Cid.

 

DUBROVNIK

Culture Club Revelin uz rezidente pleše za “Halloween”. U Lazaretima za DJ pultom se izmjenjuju Matt Butt i Brigitta.

 

brejcha 2
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.