Skip to main content
  • 30.10.2023.

Svećenik koji je ukrao pažnju papi Franji, ovog puta pripremio party ispred katedrale

Portugalski svećenik ovog ljeta je postao pravi hit sa svojim DJ setom na zatvaranju Svjetskog dana mladih

Piše: 


Otac Guilherme Peixoto iskoristio je priliku u svom posjetu Madridu na okupljanju mladih španjolskih katolika “Madrid Live Meeting” da zavrti DJ set ispred katedrale Almudene.

Više od tisuću mladih Španjolaca dočekalo je portugalskog svećenika u ushićenju, koji je pružio 40-minutni set podno impozantne kulise madridske katedrale. Kroz svoj novi DJ set, otac Guilherme je zavrtio nekoliko komercijalnih hitova, par vlastitih melodic techno produkcija, a sve je kulminiralo sa njegovom obradom Aviciijeve – “The Nights”.

Kako izgleda DJ set ispred madridske katedrale Almudene pod palicom svećenika, pogledajte na YouTubeu.

Podsjetimo, portugalski svećenik Guilherme Peixoto postao je poznat široj javnosti nakon što je zavrtio DJ set pred pred misu zornicu Pape Franje na zatvaranju Svjetskog dana mladih u Lisabonu ovog ljeta. Njegov DJ set je podijelio katoličku crkvu i vjernike, no to ga nije sputalo da nastavi sa svojim hobijem – elektroničkom glazbom i da izbaci svoju verziju melodic techno verziju sakralnih pjesama.


 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2