Skip to main content
  • alt
  • 30.12.2013.

Party vodič kroz Novu godinu

Do Nove godine sitno brojimo, mnogi već nekoliko mjeseci znaju gdje će provesti tu najluđu noć, a mnogi još uvijek nisu donijeli tu odluku.

 
Kako bismo vam maknuli jednu brigu s popisa stvari koje se trebaju obaviti/nabaviti prije negoli se otisnete u Novu godinu, donosimo kratki izbor plesnjaka diljem Lijepe naše. Ujedno vam želimo sretnu novu godinu krcatu gostovanjima i svirkama vama najdražih DJ-eva i producenata, salvama smijeha, oslobađajućeg plesa, vriskovima sreće i inih životnih radosti.
 
 Zagreb obiluje novogodišnjim partyjima pa krenimo redom. Tako vas u Sirupu, koji istom zgodom slavi i svoj 5. rođendan, od 1 sata nakon ponoći očekuje osmero DJ-eva koji će as povesti na 11-satni plesni maraton. Želite li guštati u glazbi po odabiru Felvera, Sergeja Snoozea, Mixela, Luke K, Arszenika, Nadje, Baste i Bronskog, odvojit ćete 50 kuna za participaciju dok je za članove kluba 30 kuna tijekom cijele noći.
 
Netom otvoreni Mikser za Novu godinu nudi vrsne hrvatske DJ-eve i producente znane širokoj publici, a oni su redom  RFMN, Labud, Mimi, Funk Guru, Phillipe, Brighton, Xylo, Ivan Komlinović, Yas, Jan Kinčl Zero, Zarkoff te Cet. Momci najavljuju guste zvukove, a vi se na vlastite uši možete u to osvjedočiti, a i provjeriti novi klub u gradu, za tek 40 kuna od 1 sata nakon ponoći nadalje.
{youtube}VNQgWfto6Pw{/youtube}
 
Nešto dalje, u Mastersu, možete dočekati Novu godinu na novogodišnjem Freilaufu uz Jogardea, počevši u četvrt do ponoći. United Electronic Sounds pripremili su novogodišnje glazbeno putovanje u Pogonu Jedinstvu, a na koje će vas povesti alfa i omega domaće scene Petar Dundov, legendarni Kiki, ljupka techno princeza Miss Sunshine, talentirani house producent Homeboy, ubojiti house mag Pytzek i strastveni zaljubljenik u techno Pete Dux.
{youtube}DN5Axaey6Vc{/youtube}
 
Aquarius nudi dva floora za 130 kuna, a moći ćete čuti gosta Tomcrafta te domaće snage u sastavu Cet, Mr. Dj Dario, Zoky i Teo Harouda dok vas na malom flooru očekuje već provjerena house ekipa – Balkan Kolektiv, House United, Aquarius i LAD Record te Mr. WooX kao gost. Splićani mogu na novogodišnji doček u organizaciji labela Family Grooves u splitskom underground klubu Jungla i to na dva floora, a glavni gost je Steve Mulder kojem je to ujedni i premijerni nastup u Hrvatskoj. Na  Family Grooves flooru zasvirat će još Silvio Hrabar, te rezidenti Jungle, Miro i Pero FullHouse dok je drugi floor  rezerviran za Technotica team na kojemu će se izmjenjivati DJ Okac, Jolly Joke i Galinac Galinac.
{youtube}Hjtrnvz5bGs{/youtube}
 
Riječki Stereo nudi ekipu od čak 14 DJ-eva ­- Danny Glavan, Amor, One N b2b Life4Funk, Boo Dale b2b Fryer b2b Wan, Miss Soulfly, Lemon b2b Mark Ash, Gars, Kinkela, DJ Ogi i Mateo Klaic – dok se za vizualizacije brine Oblik 3.  Ukoliko još uvijek niste pronašli party po svojoj mjeri, zavirite u naš kalendar i pomnije proučite, a ni party kućne radinosti nikad nije naodmet.

{jcal_latest eventid=5356}
{jcal_latest eventid=5234}
{jcal_latest eventid=5155}
{jcal_latest eventid=5298}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop