Skip to main content
  • Paul Oakenfold
  • 22.11.2010.

Paul Oakenfold planira izbaciti novi album do kraja godine

Najpopularniji britanski trance DJ je progovorio o novom materijalu, kojeg planira izdati nakon četiri godine pauze.

Piše: 

Naslovna foto

Paul Oakenfold

Paul Oakenfold je izjavio za Billboard da ima 90 posto albuma, ali kako još uvijek završava neke pjesme. Kaže da je napravio sutrašnji zvuk za današnje vrijeme, a naziva ga Urban Houseom.

"Novi materijal će zvučati onako kako mislim da će glazba napredovati u budućnosti. Trendovi dolaze i odlaze brzo, ali nakon puštanja u klubovima preko dvadeset godina dobijete otprilike ideju gdje to sve skupa ide" – izjavio je Paul.

Paul je prije koju godinu nastupao u vodičkoj Haciendi te porečkom Byblosu, a vjerujemo da ga mnogi pamte po hitu "Faster Kill Pussycat" s tragično preminulom glumicom Brittany Murphy. Na novom albumu ćemo slušati suradnje sa Cee Lo Greenom i Ryan Tedderom iz benda One Republic.

Paul još uvijek drži rezidenciju na večeri Planet Perfecto u klubu Rain u Las Vegasu, a Facelift turneju završava 27og u Torontu. Nove stvari je testirao već do sada i kaže: "Puštao sam nove pjesme i pratio reakcije. To je jedna od prednosti kada redovito nastupate, možete provjeriti što prolazi a što ne. Nakon nastupa se vraćate u "tour bus", otvarate laptop i popravljate ono što na valja, slijedeću večer iste pjesme ponovo puštate i opet gledate reakcije.

dobar house desktiop
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju