Skip to main content
  • 13.12.2006.

Paul Oakenfold prelazi u filmske vode?

Prema nekim izvorima, dance veteran Paul Oakenfold razmatra da se iz glazbenih voda prebaci u film. Sa svoje 43 godine, Oakenfold je izjavio da želi započeti uspješnu karijeru u Hollywood-u. Iako neki novinari tvrde da su vidjeli Oakenfold-a po ulicama Amsterdama, druge glasine tvrde da se Oaky preselio u LA, što je još jedan dokaz njegovog eventualnog "preseljenja" u svijet filma.

Piše: 

Tokom proteklih nekoliko godina, pojedini dance izvođači su "flertovali" sa kapitalom za filmove. Nizozemski dance izvođač Junkie XL većinu svog vremena provodi radeći na soundtrack-ovima za filmove, dok je trance čudo BT još jedan primjer u potražnji dance izvođača sa "dobavljanje" soundtrack-ova.

Poslije stjecanja slave sa glazbom za film Trainspotting, kultni film koji je uspješno prešao u mainstream, dvojac Underworld je nedavno došao u centar pažnje svojim radom na soundtrack-u filma Breaking and Entering. Ova vijest i nije veliko iznenađenje, budući da g-dina Oakenfold-a polako sustižu godine, unatoč konstantnoj potražnji za njegove cijenjene DJ sposobnosti. Osim toga, postoji jako malo stvari koje Oaky nije uradio u svojoj glazbenoj karijeri, koja je započela na Ibizi 1987. godine i rezultirala nizom bezbrojnih hitova, remixa i suradnje sa širokim spektrom izvođača u svijetu glazbe. Na njegovu dugu listu se mogu dodati i nekolicina filmskih projekata, uključujući soundtrack-ove za blokbustere kao što su Swordfish, The Matrix Reloaded, Collateral i Die Another Day.

Izvor:
www.happynovisad.co.yu

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2