Skip to main content
  • 25.02.2009.

Paul Oakenfold uz Madonnu u Beogradu i Ljubljani

Jedan od najuspešnijih DJ-a svih vremena, britanski fenomen Paul Oakenfold bit će specijalni gost „Sticky & Sweet" turneje za 2009. godinu. Popularni Oakie je već nastupao sa Madonnom tijekom njene „Confessions" turneje, ali i na nekoliko prošlogodišnjih koncerata. Paul Oakenfold je svetski poznat DJ i producent, za čija djela se odgovorno tvrdi da su pomogla definiranju mainstreama elektronske muzike prenosi portal happynovisad.rs .

Piše: 

Godine 1987. proveo je nekoliko meseci na Ibizi, sa par dobrih prijatelja, gde se zaljubio u klubsku muziku, a svoju muzičku karijeru započeo je u kasnim 70 – tim. Ideja o partijima pod otvorenim nebom, postala je inovacija, koju je kasnije Paul sproveo u djelo i u rodnoj Britaniji.

Osnivač prestižne izdavačke kuće „Perfecto", Oakenfold je proslavio brojne DJ zvijezde kao što su Hernan Cattaneo, Carl Cox i Timo Maas. Nakon što je postao prvi DJ koji je nastupio u prestižnoj „Hollywood Bowl" areni, Oakefold danas organizira velike „Perfecto" partye u Las Vegasu i Miamiu. Lani je gostovao u vodičkoj Haciendi.

Madonna pjeva 20. kolovoza u Ljubljani, a 24. je u Beogradu.

{snippet 1}

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2