Skip to main content
  • 4.01.2018.

PDV Records u pogon pustio stroj za izradu vinilnih ploča

PDV Records u pogon je pustio stroj za izradu vinilnih ploča.

Piše: 


Želiš li izraditi unikatni primjerak svojeg najdražeg albuma koji ne postoji na tvom omiljenom formatu? Glazbenik si i volio bi imati svoju glazbu na ploči? Soundsystem koji želi narezati dubplate? Ili samo tražiš nesvakidašnji poklon za rođendane i ostale prigode?

PDV Records nudi mogućnost izrade 7'', 10'', 12'' i LP vinilnih ploča, te među raznim opcijama izradu prigodnih covera i labelova. Nakon detaljne i opširne edukacije stroj se nalazi u sigurnim rukama Davora Vrdoljaka, poznatijeg pod pseudonimom DJ Venom. U njegovoj zavidnoj biografiji nakon crtica dvostrukog finalista DMC World DJ Championship, dugogodišnjeg promotera DJ i turntablist kulture u lijepoj našoj i nesebičnog prenošenja znanja na mlađe generacije putem DJ radionica, ima i titulu najmlađeg stručnjaka za vinyl cutting na ovim prostorima.

Info mail: djradionica@pozitivanritam.hr

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2