Skip to main content
  • 7.05.2024.

Pepi Jogarde i Tom Bug otvaraju novi tjedni program u The Garden Taproomu

Sundown Disco je novi tjedni program house glazbe s istaknutim zagrebačkim DJ-evima.

Piše: 

Ekipa Dobrog Housea sprema nešto posebno za proljetne dane u Zagrebu. Izvan gradskih gužva, a opet na 5 minuta vožnje od samog centra grada nalazi se svima poznati The Garden Taproom, mjesto gdje ćete od 9. svibnja svakog četvrtka u moći uživati u vrhunskim koktelima i house glazbi te druženju i plesu u prekrasnom vrtu s pomno odabranim DJ-evima.

Zvuk Sundown Disca predstavit će priznati DJ-evi poput Pepi Jogardea, Elene Mikac, Toma Buga, Yesha, Pipsa, Stefanica, i Manta, a prvu večer 9. svibnja otvaraju dugogodišnji akteri scenePepi Jogarde i Tom Bug.

Da stvar bude bolja, ovaj niz četvrtaka kulminirat će 30. svibnjem kad Dobar House ima svoje zagrebačko zatvaranje sezone o kojem smo već pisali. Ovo će ujedno biti i prvo dnevno / večernje izdanje Dobrog Housea na otvorenom. Četvrtak 30. svibnja je neradni dan, pa je je razlog za dnevnu čagu tim veći.

Dakle, od 9. svibnja, pa sve do 23. datuma istog mjeseca, imat će te priliku uživati u house glazbi na otvorenom te specijalnim pićima i koktelima i sve to bez naplate ulaza.

dobar house desktiop
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju