Skip to main content
  • 4.04.2011.

Petar Dundov na prvoj remix kompilaciji iz Cocoona

Cocoon Recordings pod ravnateljstvom Sven Vätha objavio je izdanje svoje prve remix kompilacije na kojoj se nalazi i rad našeg Petra Dundova.

Piše: 

Naslovna foto

Cocoon


Ova izdavačka kuća poznata je i po nizu kompilacija kojima ime uzimaju iz abecednog reda. Posljednje i aktualne tako imaju nazive "I" i "J". Novi rad za 11 godina etikete nosi naziv "Selected Remix Works" te je to ujedno i prva kompilacija takvog tipa otkad postoji ova njemačka izdavačka kuća.

Glazbeno se fokusira na remixiranje najboljih radova iz kataloga ove kuće tijekom 11 godina postojanja. Petar Dundov je remixirao "Titelheld" produkciju koju u originalu izvodi Extrawelt. Također valja obratiti pozornost i na ostalih 8 remixa koje potpisuju Roman Fluegel, Steve Rachmad, Carl Lio, Paul Ritch itd.

Full Tracklist
01. Dinky – Acid in My Fridge (Visionquest Remix)
02. Martin Buttrich – Hunter (Roman Flugel Remix)
03. Argy – Unreliable Virgin (Tim Green Remix)
04. Joel Mull – Harmonautic String (Steve Rachmad Remix)
05. Dubfire vs Oliver Huntemann – Diablo (Carlo Lio Remix)
06. Pig & Dan – Deliverance (Gary Beck Remix)
07. 2000 and One – Tropical Lemons (Paul Ritch Remix)
08. Guy Gerber – Timing (Kollektiv Turnstasse Remix)
09. Extrawelt – Titelheld (Petar Dundov Remix)

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2