Skip to main content
  • 16.08.2023.

Peti Kupe otvara sezonu 1. rujna spektaklom uz prvake Rush Houra

Ugledna etiketa slavi 25. godišnjicu 12-satnim partyjem na terasi i u klubu • Gostuju veliki glazbeni znalci – Antal, Kléo, Esa i bend Another Taste

Piše: 

Jesensku sezonu klub Peti Kupe počinje u petak, 1. rujna na najbolji način – uz prvake jedne od najcjenjenijih etiketa elektroničke glazbe – Rush Hour! Diskografska kuća, koja slavi svoju 25. godišnjicu, profilirala se kao pravo utočište za istinske ljubitelje glazbe širom svijeta, gradeći reputaciju fokusiranjem na glazbu u koju potpuno vjeruju i koju vole.

Listu iznimnih gostiju predvodi Antal, osnivač ove kuće, svjetski cijenjeni DJ, poduzetnik i nogometni trener. Svako tko ga je slušao, svjestan je neusporedive količine energije u njegovom radu, kao i sposobnosti prenošenja dobre 'vibre'. Sa svojom golemom kolekcijom ploča, ali i širokom po ukusu, jednako mu je ugodno svirati house, afro funk, boogie ili zaboravljeni Surinam disco.

Another Taste je bend koji utjelovljuje ljepotu nesavršenosti. Nastao pod paskom Danila Plessowa (MCDE), ovaj eklektični kolektiv koji koristi samo analognu opremu, a pod utjecajem je mnogih glazbenih strujanja kao što su funk, boogie ili obscure disco.

Iz Amsterdama s mješavinom organskog i elektroničkog zvuka stiže i rođena Parižanka Kléo. Njezina duboka ljubav prema boogieju, ranom čikaškom houseu i analognoj vibraciji iz sredine 80-ih i ranih 90-ih temelj su njezinog glazbenog izričaja kojeg izvodi s pedantnom vještinom.

Južnoafrikanac s adresom u Londonu – Esa, karizmatičan je i energičan DJ te darovit producent koji isporučuje zvuk bez ograničenja. Promovirajući i glazbu izvođača koji su možda pali u drugi plan, Esa povezuje točke na kulturnim, glazbenim i tehničkim razinama.

FB Event: Otvaranje sezone Petog Kupea

Zabavu, koja će potrajati punih 12 sati na terasi i u klubu, upotpunit će Pepi Jogarde i Antonio Zuza.

Ulaznice su dostupne putem poveznice: www.entrio.hr/event/season-opening-w25-years-of-rush-hour-14926

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2