Skip to main content
  • 11.07.2023.

Peti Kupe zatvara sezonu uz dva njujorška gosta – Darshana Jesrania i Erica Duncana

Zagrebački klub na Trnjanskoj cesti sprema veliko slavlje za kraj sezone

Piše: 

Veliko finale sezone zagrebačkog Petog Kupea na rasporedu je ovog petka 14. srpnja. Posljednji plesnjak će uveličati gostovanja dvaju njujorških DJ-eva Darshana Jesranija i Erica Duncana uz koje će svirati Ilija Rudman, Antonio Zuza i Hibou.

Darshan Jesrani je polovica Metro Area projekta na kojem radi s Morganom Geistom. DJ s broklinškom adresom u 00-ima je stekao kultni status s izdanjima u kojem je spajao klasični R&B, disco i boogie zvuk s modernim ritmovima housea i techna.

Eric Duncan poznat kao i Dr. Dunks je prvi put zakoračio u DJ vode 1996. Zbog svojih brzostećenih vještina stekao je nadimak Dr. Dunks ali i “peak time party provider”. Uz svoje solo projekte, član je Rub-n-Tug i DFA’s Still Going projekata.

Ilija Rudman je posljednja dva desetljaća jedna od vodećih snaga underground disco i house scene. Kao eklektičan DJ, objedinjuje svoju ljubav prema discu i houseu sa čistim analognim zvukom bez kompromisa.

Antonio Zuza je dugogodišnji hrvatski DJ te polovica Imogen Recordingsa kojeg vodi zajedno s Ilijom Rudmanom od 2015.

Hibou je jedan od zanimljivijih DJ-eva novog vala. Član je CASA i CYCLE kolektiva koji su odigrali važnu ulogu u njegovom oblikovanju vizije klupske kulture te povijesti housea i disco glazbe.

Događaj počinje u 19 sati na terasi, a ulaz je slobodan do 21 i 30. Za kasniji dolazak ulaznice su dostupne na vratima ili kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Imogen x Peti Kupe Season Closing/ Darshan Jesrani, Eric Duncan, Ilija Rudman, Antonio Zuza, Hibou

sonus 2
sonic mobile
Vezani članci
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.