Skip to main content
  • 20.02.2016.

Pillsman i Borg griju Zagreb za Marka Nastića i Jay Lumena

Večeras Hypo Centar postaje epicentar zagrebačke partijanerske noći, te iz dubine undergrounda izvlači zvučne valove Jay Lumena i Marka Nastića, prije kojih će floor protresti Borg i naš Pillsman.

Piše: 


Kako se odbrajaju posljednji sati do drugog izdanja WMC-a, Zagreb se priprema za noć nabijenu elektricitetom čija kulminacija se očekuje kada za deckove u Hypo Centru u tri iza ponoći stane Drumcode-ov Jay Lumen, dok će posljednju dionicu prije no što se rasplesane mase nakon sedam ujutro zapute na after u grotlu Tabooa izvesti legendarni beogradski techno punk Marko Nastić. Zabava u Slavonskoj kreće već od devet navečer uz setove pobjednika natječaja DJ Akademije, El Zuninjo B2B Danny Black nakon kojih plesne tenzije povećavaju Groove Masters.

Očekuje se kako će iskre početi ozbiljno frcati već u jedanaest kada se za deck penje zagrebački headliner eventa, organizator i rezident G2 programa Ecstatic Sound, Luka Jakopec poznatiji kao Pillsman. Pillsman odrađuje večerašnji nastup uoči izdavanja EP-a Ninth Circle za sarajevski mTechno Records, čijeg će predstavnika Wordu zagrebačka publika moći ponovo čuti već na sljedećem WMC-u 12.3. uz Davida Moleona, Spartaquea i Oxiu. No boje BiH će na večerašnjoj konferenciji predstavljati gost iz Tuzle, DJ i producent Borg.

Za Borga se može kazati kako bosansku scenu polako asimilira još od 2000-te kada se počinje baviti DJ-ingom. Godine 2014. Borg pobjeđuje na Burn Residency-ju BiH, te od tada postaje čest gost klubova i festivala diljem BiH i regije, dok večeras dolazi u Zagrebu kako bi zagrijao miksetu za glavnog gosta Jay Lumena. A kako bi svi oni željni vrhunskog provoda večeras mogli bezbrižno plesati pobrinuo se Uber koji svim svojim korisnicima putem opcije uberWMC nudi besplatnu vožnju do i od Hypo Centra. Sve u svemu, više nego dobra preporuka.

sea star mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk