Skip to main content
  • 1.08.2011.

Plastikman nadogradio live verziju nastupa

Richie Hawtin je upravo objavio detalje svoje iduće turneje na kojoj nastupa uživo kao Plastikman. Ona će obilježiti drugu polovicu 2011.g. a kanadski glazbenik nadogradio je svoju platformu na verziju 1.5. gdje nastavlja razvijati i gurati tehnologiju te live performanse naprijed.

Piše: 

Naslovna foto

Richie Hawtin aka Plastikman


Otkad je ponovno pokrenuo svoj alias Plastikman Hawtin i produkcijski tim konstantno rade na unapređenju nastupa. Plastikman Live 1.5. debitira 5. kolovoza u Amnesiji na Ibizi a nastavlja se partijem u New Yorku na Electric Zoo festivalu. Europska turneja kreće u listopadu kada gostuje na mađarskom Bonusz Festivalu.

Ovaj live performans djelo je Hawtina te Ali Demirela i Jarrett Smitha koji su zaduženi za vizualni dio, Matthias Vollratha (svjetlosne integracije), Jeremy Jacobsa (JLPS), Johannes Kramera (zvučne nadogradnje) te Roberta Hexlera i Bryana McDadea koji se bave interakcijom sa fanovima. I ovaj nastup ponovno će stvoriti komunikaciju između Hawtina i publike putem besplatnih iPhone aplikacija koje su upravo pokrenute.

"Nevjerojatno sam uzbuđen što Plastikman u novom ruhu kreće na novu turneju. Ovih dana testiramo nove stvari na verziji 1.5. Poslije toga nećemo stati jer se već kreiraju nove ideje za 2.0 verziju nastupa. Jesenska turneja bit će prepuna iznenađenja", istakao je Richie Hawtin.

Svoj DJ set odradio je prije 2 dana u Monvi Centru Rovinj.

Tour dates:
AUG 05: I Want My MTV Ibiza at Amnesia, Ibiza, Spain
SEP 02: Electric Zoo festival, New York, USA
OCT 15: Telekom Bonusz Festival at HUNGEXPO, Budapest, Hungary
OCT 21: Heineken Music Hall, Amsterdam, Netherlands
OCT 22: Dekadance at Komplex 457, Zurich, Switzerland
OCT 28: LX Factory, Lisbon, Portugal
OCT 29: Fabrik, Madrid, Spain
NOV 05: BerMuDa at Flughafen Tempelhof, Berlin, Germany
DEC 01: Manchester Academy, Manchester, UK
DEC 02: O2 Academy Brixton, London, UK
DEC 03: Glasgow Barro

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2