Skip to main content
  • 9.10.2023.

Ples na sljemenskom TV tornju uz Dobar House

Dobar House predstavlja uzbudljivu suradnju sa Schweppesom na najvišoj točki Zagreba!

Piše: 


Pod sloganom "Rhythm Beats Routine", ovaj jedinstveni događaj okupit će istinske ljubitelje house glazbe iz Dobar House zajednice. Schweppes vjeruje da nema ništa bolje od reći "ne" rutini i reći "da" uzbuđenju izlaska i druženja s drugima.


Foto: https://www.koompix.com/

Stoga, Dobar House udružuje snage sa Schweppesom kako bi donio niz posebnih zabava na nekim potpuno novim lokacijama koje nikada ne biste očekivali. Na najvišoj točki u Zagrebu i šire, Sljemenu, 21. listopada održat će se ples u TV tornju s pogledom na čitav grad i okolicu te Zagorje uz najbolje od house glazbe za koju se brine provjerena postava Dobrog Housea koja uključuje nastupe Elene Mikac, HrwoE-a, Soulfreqa i Toma Buga.

Da podsjetimo, Dobar House je klupska večer i nagrađivana izdavačka kuća house glazbe koja uz internacionalna imena, promovira glazbu i nastupe lokalnih te regionalnih DJeva i producenata. Kao klupska večer djeluju od 2016., svoje događaje su organizirali u klubovima Sirup, Klub., Masters, Aquarius i Peti Kupe, a ovo će biti njihov prvi događaj van klupskog okruženja.

“Uz pomoć Schweppesa, klupsku scenu dižu na nove visine, kako doslovno tako i figurativno, i pozivaju sve zainteresirane plesače koji s njima dijele strast prema house glazbi da ne propuste ovu jedinstvenu priliku plesati na najvišoj točki Zagreba te požure po svoju ulaznicu, s obzirom da se radi o izuzetno limitiranom kapacitetu.” – poručuju Elena Mikac i Tom

U međuvremenu smo doznali da je ovo posljednja šansa za uhvatiti ulaznice u ograničenim količinima do rasprodaje pa požurite čim prije na Entrio po svoju.

Pratite Dobar House na društvenim mrežama za novosti o događaju i uvide iza kulisa:

Facebook: www.facebook.com/dobarhouse
Instagram: www.instagram.com/dobar.house
Web: www.dobar.house

https://www.coca-cola.com/hr/hr/brands/schweppes
https://www.instagram.com/dschweppeshr

sea star desk
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.