Skip to main content
  • 6.06.2021.

Počela je sezona na Zrću. Evo kako i pod kojim uvjetima klubovi rade

S obzirom na aktualne mjere koje još uvijek ne dopuštaju rad poslije 23h i plesanje, kako u biti funkcioniraju zabave na Zrću provjerili smo sa voditeljima klubova Papaya, Noa i Kalypso.

Piše: 

Klubovi Noa i Papaya kao najpoznatija mjesta za partijanje na Zrću objavili su otvaranje sezone početkom lipnja, a evo kako to sve izgleda.


Foto: Aquarius FB

Iz Papaye nam se javila Tea Cafuta:

"Za sad otvaramo Papayu 3.6., radimo svaki dan, ali samo mali stage (dnevni dio odnosno 1/3 kluba), s dozvoljenim kapacitetom u skladu s restrukcijama i radnim vremenom do 23h. Gostovanja smo sva za svibanj i lipanj odgodili, a tijekom srpnja i kolovoza cemo odraditi manja imena ukoliko ćemo za to imati uvjete. Čekamo objavu novih restrikcija 15.6."

Josipa Žižić kao PR Noa Beach Cluba odgovara:

"Pratili smo epidemiološku situaciju pomno iz dana u dan, te smo odlučili ovu sezonu otvoriti 1. lipnja. Standardno bi sezona inače počinjala već početkom svibnja. Radit ćemo svaki dan u tjednu, od 10 do 23 sata, sukladno najnovijim propisanim epidemiološkim mjerama koje to dopuštaju. Doduše, otvorili smo samo jedan dio objekta  – "After Beach Area", gdje će naši gosti tijekom ovog mjeseca moći uživati u ponudi beach bara, odmarati se na ležaljkama, kabanama, ili uživati u različitim aktivnostima na našoj plaži, od vodenih sportova, teretane na otvorenom, pa sve do restoranske ponude. Na lokaciji nudimo i mogućnost najma bicikala, te električnih skutera, za goste koji žele otkriti okolne ljepote otoka Paga.

Što se tiče festivala, većina je odgođena ili prebačena na kraj sezone, recimo Hideout festival se očekuje u rujnu. U ovom mjesecu ne očekujemo takve vrste manifestacija, ali najave za neke događaje u srpnju i kolovozu postoje, obzirom na pozitivna predviđanja i pokazatelje na nacionalnoj i europskoj razini po pitanju epidemioloških mjera. Tu bi izdvojili domaći BSH Island Festival u suradnji s poznatim brendom “Amnesia” iz Ibize koji počinje 1. srpnja, te atraktivni Circus Maximus festival 8.kolovoza, međutim i ti događaji će ovisiti do posljednjeg trenutka o propisanim mjerama nadležnih tijela.

Naglasili bi da su naši objekti na lokaciji dobili oznaku za siguran boravak "Safe stay in Croatia" koju provodi Ministarstvo turizma i sporta. To je nacionalna oznaka sigurnosnih protokola u turizmu i ugostiteljstvu, koje smo implementirali. Također, svi naši turistički djelatnici na lokaciji cijepili su se prvom dozom cjepiva, a uskoro očekujemo i drugu dozu. Cilj nam je naravno da se naši gosti osjećaju ugodno i sigurno, te da im ponudimo kvalitetan sadržaj u skladu sa svim mjerama na prekrasnoj lokaciji na otoku Pagu. Na kraju, svakako smo pozitivni oko ove sezone za koju smatramo da će biti bolja od prošle, pogotovo ako uzmemo u obzir bolju epidemiološku sliku i sve veću procijepljenost gostiju."

Vlado Lovrinov, kao voditelj kluba Kalypso poručuje slijedeće:

"Naš program je složen i spreman. Čekamo nekakvu suvislu strategiju stožera za klubove i o tome će ovisiti sva gostovanja koja radimo. Nadam se da ćemo uskoro to dobiti. Planirano otvaranje main stagea je 1.7. i otvaramo sa afterima BSH island festivala, potom slijede Dropzone i Awake festivali. Novost je Tattva, dizajnerski chill lounge beach restoran kojeg otvaramo oko 20.6. i bit će sasvim drukčije od onog što se trenutno nudi na plaži."

Ako želite vidjeti što nude i ostale destinacije na ljeto pregledajte naš nedavno objavljeni vodič po destinacijama.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2