Skip to main content
  • alt
  • 9.11.2014.

Pogled preko ramena

Da, da dragi naši… još jednom smo uplovili u mirnu luku koja jest nedjeljno popodne i vrijeme je da se osvrnemo na prethodnu sedmicu i prošećemo s noge na nogu tjednom koji smo ostavili u retrovizoru.

 
Na desetku nam je zasjeo dobri duh dalmatinske scene Silvio Hrabar koji nas je poveo na glazbeno putovanje novim podcastom. Zatim vas je zanimalo tko se to smjestio na lineup listu posljednjeg Garden Festivala kojim ćemo zatvoriti jednu Hrvatsku festivalsku stranicu i ujedno početi pisati nove uzbudljive pustolovine.
 
Na mjestu broj 8 našli su se dečki koji su vam rekli što se radi u klubu dok strobo bliska i koji su donijeli dašak svježeg zraka na scenu u 2014., Drop Dopersi.

alt

 
Jedno mjesto iznad bacali ste očne jabućice na dvodnevni šmensi elektonički doček Nove u Boćarskom domu s 20 DJ-a, dva floora i generalno sjajnošću natopljenu oproštajku od 2014.
 
Iznova ste nam potvrdili da volite nagradnjače i na 6. mjestu ste s nama i DEPO klubom zaigrali igru u kojoj smo dvoje od vas podijelili free karte za čitavi studeni. Uvijek je toplije na podiju. Zatim vas je zanimalo tko je gospodin Mijo Arko, zašto su rakije sjajne, što je Technatica i kako izgleda kad party organizira Savez za kulturu grada Zagreba pa ste malo virnuli gdje se to održava jedan od boljih partija u gradu.

alt

 
Na četvrtom mjestu ste si pokušali zgrabiti ulaznice za jučerašnji glazbeni spektakl u Kući za ljude i umjetnost i čestitamo onima koji su noćas u Laubi zapartijali s Erlend Øye, Patrickom Wolfom, Eyedressom i Den Sorte Skole na Electronic Beats festivalu.

alt

 
Na najnižu stepenicu našeg imaginarnog postolja popela se objava lineupa za novu ljetnu Hideout Festival ekstravaganzu. Pet barova na kipućem pijesku, jedno plavo more, dva broda i beskonačno puno ljubavi… to je prognoza za 2015.i baš nas briga slaže li se Vakula s time.
 
A sada gorko slatki završetak. Skoro na vrhu… umalo… Na skoro pa tron zasjela je možda najbolja vijest tjedna da Ultra festival mijenja format i odrasta pretvarajući se od vikend festivala u cjelotjedni glazbeni oblizek, dok je na sam vrh došla vijest koja nas je šokirala i zatekla nespremne. Kako da ikada budeš spreman na nešto ovakvo? Kako da ikada naučiš gubiti one koje voliš? Zahvaljujemo što ste pokazali toliko ljubavi i srca i dostojno ispratili Rikija. 

alt

 
Hvala vam dragi naši što hodate kroz svoje dane s nama. Zbog vas smo ovdje. Vi ste naši i mi smo vaši. Želimo vam miran nastavak nedjeljnog popodneva, puno srce i otvoren um za nove pobjede u tjednu pred nama. Budite nam pozdravljeni.
sonus 2
sonus 1
Vezani članci
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju