Skip to main content
  • carl cox
  • 19.01.2013.

Pogledajte dokumentarac o Coxovoj karijeri

Jubilarna 500. emisija Coxovog svjetski poznatog „Global Radio Showa“ održana je još na Amsterdam Dance Eventu gdje su uz Carl Coxa na proslavi nastupili i Fatboy Slim, Cristian Varela, Nicole Moudaber i Jon Rundell.

Naslovna foto

carl cox

Uz proslavu 500. Coxovog Global Radio showa 17. Iistopada na „Awakenings Global 500 ADE“ u amsterdamskom Gashouderu, emisiju su putem live streama pratili milijuni diljem svijeta, a snimljen je i dokumentarac o Coxovoj karijeri i uspjehu emisije koja je postigla globalnu slavu, sluša ju preko 14 milijuna ljudi u 40 država diljem svijeta, a ujedno je i najbrže rastuća emisija elektronske glazbe u svijetu.

{youtube}sL2W-remX8o{/youtube}

Carl Cox upravo je na svojoj Facebook stranici objavio da sad možete pogledati cijeli Global 500 dokumentarac tako da na ovoj Facebook stranici jednostavno upišete svoje podatke i time se ulogirate u 30-minutnu avanturu s neumornim Coxom.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2