Skip to main content
  • The XX
  • 18.12.2012.

Pogledajte dokumentarac o The XX!

Ova je godina definitivno jedna od boljih, ako ne i najbolja za jedne od headlinera prošloljetnog Terraneo festivala, grupu The XX, a kako se čini ni iduća neće biti ništa lošija.

Piše: 

Naslovna foto

The xx

Naime, bend je najavio kako će u idućoj godini, na 3 lokacije koje su im se svidjele, napraviti jednodnevni festival, znači 3 jednodnevna festivala, koji će početi već popodne, a uz bendove koje oni izaberu da sviraju uz njih, odvesti vas daleko u noć. Lokacije su Jardim da Torres de Belém u Lisabonu, Spreepark u Berlinu, te Osterley Park & House u Londonu, a održat će se u svibnju, i lipnju.
{youtube}lSc-9577mZ4{/youtube}

Osim toga, prije neki dan na BBC Radio 1 Live Lounge, The XX su izveli svoju verziju iliti cover božićne ‘himne‘ grupe Wham – Last Christmas. U coverima su se već dokazali kroz pjesmu Teardrops Womack and Womack, ako se sjećate, a iako vjerujemo da nema osobe na ovom svijetu koja još s guštom sluša Whamovu pjesmu, zasigurno je, ako već moramo, bolje čuti malo drugačiju verziju, poput ove The XX.
{youtube}hd4hQOWSYDc{/youtube}

Sada možete i pogledati trostruki behind-the-scenes dokumentarac u režiji Jamie-James Medine (a donosi Pitchfork.tv), režisera, fotografa, i vlasnika XL-ova imprinta Hot Charity. U trajanju od 15 minuta svaki dio pokazuje određeni trenutak, tako prateći bend od njihovog studijskog dijela, potom prelaska na probu, i na kraju koncerta.

{youtube}lOaAktuhLMc{/youtube}
{youtube}fNURypTnua8{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk