Skip to main content
  • 21.02.2021.

Policijski dron s termalnim kamerama otkrio ilegalni Rave

Britanska policija nedavno je koristila novi alat kako bi stala na kraj ilegalnim partijima

Piše: 


Video snimke načinjene s policijskog drona koji ima termalne kamere prikazuju kako je otkriven ilegalni party u na vrhu zgrade. Termovizijske snimke policijske racije u prepunom noćnom klubu u Engleskoj postale su viralne, prikazujući kako deseci posjetitelja zabave pokušavaju pobjeći s krova zgrade.

Mjesto događaja u Birminghamu u Engleskoj moglo se pohvaliti VIP prostorom, jednim plesnim podijem i DJ-em koji bi se, zajedno s vlasnicima i promotorima događaja, sada mogao suočiti s kaznom od 10.000 funti zbog kršenja pravila o lockdownu prema policiji West Midlands. Svaki od 70 posjetitelja je dobio i kaznu od 70 funti.

Dramatične snimke objavljene početkom ovog tjedna pokazuju kako policajci viču "policija" prije nego što su se prekinuli u ilegalni rave, smješten u blizini gradske četvrti Jewelery, u ranim jutarnjim satima u nedjelju.

Kako je izvijestio CNN:

Metež se čuje iz gomile kad postanu svjesni da je njihova zabava prilično naglo okončana. Policija je zasuta bocama, a jedan policajac zadobio je lakšu ozljedu, navodi policija. Ilegalna zabava imala je bar, neonske reklame i plesni podij, a policajci su čak naišli na studio za produkciju i snimanje, te teretanu u zgradi, rekla je policija."

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2