Skip to main content
  • reform sms
  • 18.05.2013.

Posljednji Reform u Mastersu

Zagrebačka glazbena večer Reform ove je godine proslavila četiri godine svog postojanja, a kako dolaze topliji dani njeni tvorci Luka K i Nicole uz posebnog gosta iz UK-a večeras se opraštaju od Mastersa.

Naslovna foto

reform sms

Dakle, zadnji Reform ove godine, ali samo u klupskom ruhu, jer se program veseli ljetu i nastavku partijanja na SMS festivalu kojem i posvećuju ovaj zadnji party!

Reform u Mastersu večeras udružuje snage s osnivačem proslavljenog Electric Minds programa u Londonu – Dolanom Berginom. Electric se minds od 2005. godine se seli po raznim lokacijama u Londonu i predstavlja najbolje od house i techno scene. Osim što djeluju kao program, Electric Minds je i label pod kojim su izdavali Move D, Jay Shepheard, Radio Slave, Endian, Mark E, The Mole i mnogi drugi.

U 2013. godini Electric Minds nastupiti će u Panorama Baru, Sonaru, Stop making sense festivalu, Lovebox… i to je samo nekolicina mjesta ne spominjajući stalne londonske gigove.

Osim plesa i dobre glazbe Reform je pripremio i iznenađenje za posjetitelje u obliku jednog para festivalskih ulaznica (dvije ulaznice) uključujući ulaznice za Croatia calling boat party u četvrtak! Kako bi stvari bile zanimljivije ulaznice će biti skrivene u kuverti, negdje u Mastersu…

Na posljednjem Reform partiju i Stop Making Sense warm up partiju večeras uz glavnog aktera Dolan Bergina nastupaju i domaćini Luka K i Nicole. Ulaznica je 40kn do ponoći i 50 nakon.

Vidimo se!
{youtube}XSTNcLcP8t0{/youtube}

sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2