Skip to main content
  • maya jane coles
  • 18.05.2013.

Utjeha Maye Jane Coles

Nedavno smo saznali kako britanska house senzacija Maya Jane Coles priprema svoj debitantski album, ovih pak je dana mlada producentica objavila popis stvari na tome istome, suradnike na albumu  i prvi video-uradak.

Naslovna foto

Maya Jane Coles
 
Album naziva „Comfort“  donosi 12 traka,  Maya ga je producirala, miksala, dizajnirala, a ujedno potpisuje vokale na dvjema trakama.  Što se tiče suradnika, producentica iz Kenta  odabrala je svoje sestre po houseu –Miss Kittin, Kim Ann Foxman, Catherine Pockson i Karin Park. Coles na albumu ima i legendu trip hopa, Trickyja, koji potpisuje vokale u stvari „Wait For You“,  a šuška se i da sam Tricky sprema povratnički album. 
 
Album izlazi 28. lipnja na I/AM/ME, labelu Maye Jane Coles, a vrijeme do izlaska  prekratite gledajući video za “Everything” na kojem surađuje s Karin Park.
{youtube}4OvpiEilNbs{/youtube}
 
Popis traka:
1. Comfort 
2. Easier To Hide
3. Burning Bright (featuring Kim Ann Foxman)
4. Dreamer
5. Blame (featuring Nadine Shah)
6. Stranger 
7. Everything (featuring Karin Park)
8. Fall From Grace (featuring Catherine Pockson of Alpines)
9. Wait For You (featuring Tricky)
10. When I’m In Love (featuring Thomas Knights)
11. Take A Ride (featuring Miss Kittin)
12. Come Home
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2