Skip to main content
  • alt
  • 7.10.2014.

Poslušajte single s kojim je Nicky Romero pokorio Miami

Zanima vas koji će uskoro biti soundtrack vaših jutara i čekanja zore sa razdraganom ekipom? Svrnite oči i uši ovamo na nekoliko rasplesanih minuta. Stiže premijera.

 
Nick Rotteveel a.k.a. Nicky Romero u delikatnoj dobi od 25 godina već diže mase na noge i tjera vas da ostavite dušu na podiju. Od nikuda je odjednom eksplodirao na DJ sceni 2012. se popevši na 17. mjesto DJ Magove top stotke a slijedeće godine je već skinuo deset mjesta i zasjeo na 7.Ovaj mladić je već producirao za Guettu, Calvina Harrisa, Rihhanu… a kada se pojavi na festivalima izaziva euforiju. Mogli smo ga vidjeti na nekim od najvećih i najutjecajnjih festivalskih pozonica svijeta kao što su Ultra Music Festival, Tomorrowland, Sensation, Electric Daisy Carnival i Coachella.

alt

 
Protocol Recordings, njegova matična izdavačka kuća, tako je pustila napokon u javnost ovu možda i najočkivaniju traku iz njihova arsenala ove godine. Pjesma je premijerno puštena na Ultra Music Festivalu u Miamiju gdje je eksplodirala i od tada zabolježila preko 700 000 slušanja na SoundCloudu.
 
Duboki ritmični bassline i synth linije koje nose himničku melodiju nadopunjene su smirenim emocionalnim glasom When We Are Wild-ea kao da vas grli meka topla deka. Sjajno konstruiran singl sa usponom do vrha, ludim partijem jednom kada ste gore i nježnim spuštanjem, slip and slide. Zanima li vas kako zvuči novi NIcky i traka čije vrijeme tek počinje možete je poslušati ovdje. Pojačajte zvučnike na max i ignorirajte baku sa kata ispod koja će vam udarati metlom po stropu da se stišate. Uživajte!

{youtube}NMNFYzmAn4U{/youtube}

sonus 2
sonus 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju