Skip to main content
  • igla
  • 30.08.2012.

Povratak grupe Denis&Denis

Tvorci bezvremenskih hitova „Program tvog kompjutera“, „Voli me još ovu noć“, „Ja sam lažljiva“ i mnogih drugih koji su obilježili 80-te, ali i utjecali na razvoj elektronike u našoj regiji.

Naslovna foto

igla

Grupa Denis&Denis pretača su domaće elektronske glazbe, a palili su i žarili osamdesetih godina dok je Marina Perazić kao vokal bila tadašnji seks simbol pop scene. U travnju ove godine Davor Tolja, riječki glazbenik, producent i tvorac Denis&Denis najavio je novi singl “Ljubomora“ koji je snimio s tamnoputom pjevačicom Ruby umjesto s Marinom Perazić za koju je tada izjavio da nisu razgovarali pune 24 godine.

{youtube}3fbMLGWdqfE{/youtube}

No izgleda da je ipak nakon toliko godina uslijedilo pomirenje, jer Marina Perazić koja voli otići na partije i koju smo vidjeli na Dance areni ovogodišnjeg EXIT-a u Novom Sadu kako uživa u repertoaru Macea Plexa i Laurent Garniera nastupa na dočeku Nove Godine na riječkom korzu zajedno s Davorom Toljom.

Bit će to njhov prvi zajednički nastup nakon 24 godine, pa će u svakom slučaju biti zanimljivo čuti ih uživo nakon toliko godina. Tolja je najavljivao i novi album grupe Denis&Denis na jesen, pa bi uskoro mogli saznati kako je današnje vrijeme utjecalo na njihovu kreativnost.

{youtube}vh0p2FO3Qaw{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2