Skip to main content
  • alt
  • 13.12.2013.

Povratak Plastikmana

Sve one koji i dandanas tuguju što se Richie Hawtin podosta odmaknuo od svog starog zvuka, zasigurno će razveseliti vijest kako  je snimio album pod aliasem Plastikman.

 
U nedavnom razgovoru za francuski portal Societe Perrier povodom njegova nastupa u njujorškome Guggenheimu, Hawtin je otkrio kako ga je upravo taj nastup nadahnuo za produciranje novog materijala pod proslavljenim aliasem – ujedno je riječ o projektu kojeg je neuspješno pokušavao dovršiti posljednjih šest, sedam godina.
{youtube}WPJvkJHK22w{/youtube}
 
“Vratio sam se u studio jer bio sam dovoljno nadahnut da  poradim na novom materijalu i za pet dana stvorio sam album, kaže Hawtin. “Glazba je izašla iz mene zato što mi je pružena prilika da zasviram u tom prekrasnom arhitektonskom zdanju poznatijem po umjetnosti negoli glazbi. I sada je tu novi Plastikmanov album – dokaz je to kako su ta dva medija veoma bliska iako ih većina ljudi percipira kao dvije posve različite stvari.”  Datum  izlaska albuma  još uvijek se ne zna, ali bit ćete pravovremeno obaviješteni.
{youtube}2XBEwGHBi3s{/youtube}
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk