Skip to main content
  • 26.10.2023.

ADE 2023. Peti dan: Matroda i prijatelji, izložbe, liječenje od mamurluka

Završeno je još jedno izdanje Amsterdam Dance Eventa koje je u glavni grad Nizozemske privukao više stotina tisuća partijanera te preko 2900 tisuća umjetnika i pružio više od 1000 događaja

Piše: 


Provjerite što izdvajamo s posljednjeg dana manifestacije

MATRODA & FRIENDS

Matroda je nakratko prekinuo svoju američku turneju kako bi naAmsterdam Dance Eventu organizirao večer “Matroda & Friends”. Ambasador hrvatske u svijetu na svojoj večeri u Nova Clubu ugostio je Walkera & Roycea, VNSSA, Cave Studio, Davida Herrlicha i ROXE-a.

https://www.instagram.com/p/CywDJmZsCC1/

REINIER ZONNEVELD B2B KIKI SOLVEJ, SPACE 92, ADAM BEYER, NINA KRAVIZ

Zatvaranje bogatog programa Awakeningsa na Amsterdam Dance Eventu pripalo je Reinieru Zonneveldu u Ziggo Domeu gdje je odradio solo set tečetiri B2B seta za redom. Nositelj guinnessove titule za najduži set na svijetu, odradio je maratonski nastup s Kiki Solvejom, Space 92, Adamom Beyerom i Ninom Kraviz.

https://www.instagram.com/p/Cyu7lKEIxEU/

ADE HANGOVER

Kako bi se brojni partijaneri i gosti Amsterdama mogli doći sebi prije polaska kući, ADE je pripremio lagani dnevni glazbeni i gastronomski program na otvorenom “ADE Hangover”.

https://www.instagram.com/p/Cys-wZwNG3r/

 

OUR HOUSE MUZEJ

Prvi moderni muzej posvećen kulturi elektroničke glazbe Our House tijekom pet dana Amsterdam Dance Eventa bio je poprište brojnih događaja – panela, setova, radionica. Osim toga u muzeju je bila postavljena izložba “Immersive Experience on Electronic Music” u kojoj su svoj obol dali Armin Van Buuren, Awakenings, Carl Cox, Thunderdome, Kraftwerk, Kerri Chandler, Daft Punk, Deadmau5, Tiesto i mnogi drugi.

https://www.instagram.com/p/CyyIfgMoUt4/

 

TOMORROWLAND EXPO

Broj jedan festival na svijetu, Tomorrowland održao je besplatnu izložbu o svojoj povijesti te ključnim festivalskim trenucima koji su se dogodili na njihovim festivalima u prethodnih 19 godina. Izložba je također poslužila da Tomorrowland uđe u svoju jubilarnu 20. godinu postojanja.

https://www.instagram.com/p/CyiwdOOMXBW/

Iako je Amsterdam Dance Event tek završio, organizatori su već najavili datume za sljedeće izdanje. Najveća elektronička manifestacija se vraća u Amsterdam sljedeće jeseni u terminu do 16. do 20. listopada. Predregistracije za Amsterdam Dance Event 2024. su otvorene.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2