Skip to main content
  • alt

Pregled tjedna

Pred nama je novi tjedan te donosimo pregled najčitanijih članaka na portalu minulog tjedna.

 
Na desetome mjestu nalazi se nagradna igra u suradnji sa CineStarom u kojoj smo dijelili karte za film "November Man" s Pierceom Brosnanom u glavnoj ulozi, a već sutra kreće nagradna za novi film. Daft Punk, odnosno vijest o skorašnjoj premijeri  filma nadahnutog francuskim dvojcem, minulog je tjedna bila deveta po čitanosti.
{youtube}hoYjoSiTfYs{/youtube}
 
Osmo mjesto pripalo je vikend preporuci dok se na sedmome mjestu smjestio rujanski odabir Marca Baileyja, koji je u petak nastupio u primoštenskoj Aurori. Očito svi jedva čekate ponovnu organizaciju puta na Tomorrowland jer ta je više od godinu dana stara vijest na šestome mjestu.
{youtube}NtDG-Cnj-pw{/youtube}
 
Peto mjesto donosi Strobolobodobolos, trodnevni trance festival kraj Đakova, a DJ Ladida, odnosno nagradna igra u kojoj smo dijelili upade nalazi se na četvrtome mjestu. Opširan intervju sa zagrebačkim DJ-em i producentom Igorom Grgićem aka Toxicom nalazi se na trećem  mjestu dok se na drugome nalazi nagradna za nastup danskog virtuoza Trentemollera u Tvornici kulture.
{youtube}GLCXUVIUyyk{/youtube}
 
Prvo mjestu pripalo je Mislavu Stipiću koji pod imenom The Thinker crta platna,a nedavno je njegov rad očarao i Jamieja Jonesa.
 
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop